Se spune că nu este greu să ajungi în top, ci este dificil să te menţii în vârf. Aşa este şi cu slăbirea. Cel mai greu este să nu revii din nou la vechile obiceiuri şi să "recâştigi" kilogramele pierdute. De aproape un deceniu, Trifan - antrenor personal şi specialist în nutriţie sportivă, antrenează sute de persoane în procesul de slăbire şi remodelare. Până acum aceştia au slăbit în total peste 1.000 de kg. Însă şi Elena a avut lupta ei personală: a slăbit 20 de kilograme şi nu s-a mai îngrăşat de atunci. Iată povestea kilogramelor ce nu se mai întorc.

Avantajele acestei Emag aparate de slabit

Pe lângă faptul că vei reuși să pierzi cu această dietă 8 kg în 7 zile,acest regim alimentar elimină toxinele din organism,făcându-te să te simți energică,și rduce grăsimea din jurul abdomenului.

Ce trebuie să faci?

Pentru ca Emag aparate de slabit să aibă rezultatele scontate,este important să nu consumi alcool. Și asta pentru că alcoolul mărește acidul uric în organism,ce favorizează retenția de apă. Aceasta blochează procesul natural de detoxificare a organismului. În plus,este esențial să bei până la 10 pahare cu apă pe zi. Aceasta va accelera metabolismul și elimină kilogramele nedorite. Nu trebuie sa tii neaparat Emag aparate de slabit ca sa slabesti. Important este sa faci cateva modificari in meniul tau zilnic. Iata care sunt schimbarile din regimul tau alimentar care te pot ajuta sa slabesti 5 kg fara efort prea mare. 5 principii pentru a slăbi sănătos Motivatia de a slăbi este diferită în funcţie de fiecare persoană: de la cea estetică, până la a fi în formă fizică excelentă sau de a preveni o boală. Intensitatea acestei motivaţii va determina momentul în care vei fi pregatit să faci această schimbare, cât şi durata schimbării. Modalităţile prin care se poate slăbi sunt diverse, mai mult sau mai puţin sănătoase. Este recomandat să pierzi în greutate în mod echilibrat, prin dietă şi sport, şi nu mai mult de 1kg/săptămână. Îţi propun să reflectezi la 5 principii care să te ajute să slăbeşti echilibrat, fără să te înfometezi, dar mai ales să te ajute să îţi formezi un stil de viată: Ce mănânc?

O alimentaţie echilibrată din punct de vedere nutritiv înseamnă:

• Proteine 15-25 %

• Glucide (zaharuri) 50-55 %

• Lipide (grăsimi) 20-30 %.

Îţi recomand ca aceşti macronutrienţi să provină din:

• Proteine atât din alimente animale, cât şi vegetale: carne, peşte, ouă, leguminoase, quinoa, nuci, migdale crude, orez brun, soia

• Glucide din alimente care se aborb lent: fructe, legume, orez brun, fasole boabe, linte, năut, mazăre, paste integrale, cereale, pâine integrală

• Lipide “bune” din peşte, ulei de măsline, seminţe, nuci, migdale crude, avocado, carne albă, ouă şi lactate proaspete

E bine să ne păstram plăcerea de a mânca, dar cu o proportie cât mai mare din aceste alimente recomandate. Evaluarea preferinţelor alimentare prin completarea unui jurnal alimentar, cât şi evaluarea stării de sănătate de către medic, vor fi paşi importanţi în stabilirea unui meniu personalizat. Cât mănânc ? Cantitatea de alimente diferă de la o persoană la alta, fiind determinată de sex, greutate, vârstă şi activitatea fizică. Atentia cea mai mare trebuie acordată glucidelor şi lipidelor care sunt conţinute în alimente care ne îngrasă, deci care ar trebui cântărite. Pentru uşurinţă poţi folosi măsuri neconvenţionale, de ex. cât două degete, cât o palmă, cât un pachet de cărţi etc. Ca urmare, cantitatea alimentelor recomandate va fi exprimată în porţii. Cum prepar alimentele? Modul de preparare necorespunzător poate schimba calitatea principiilor alimentare, grăsimile bune transformându-se în grăsimi rele, de ex. carnea prăjită în ulei. Modurile de preparare sănătoase sunt: crud, grătar, la cuptor, fiert sau în aburi. De câte ori să mănânc pe zi? Numarul de mese este deosebit de important în menţinerea greutăţii. Intervalul ideal între mese este de circa 3 ore, perioadă în care glicemia (nivelul zahărului din sânge) este constantă şi nu apare senzaţia de foame. În acest fel îţi poţi controla mai bine porţia şi ceea ce mânânci. Dacă iei cina după o pauză mare de timp, vei mânca mai multe feluri, neselectiv şi te vei îngrăşa. Desigur că este important şi cum repartizezi tipurile de alimente recomandate pe parcursul meselor dintr-o zi. Alimentele cu un continut mai ridicat în glucide (orez, paste, pâine, cereale) nu vor fi consumate seara, întrucât nevoia de combustibil a organismului scade. Câtă mişcare să fac? Dacă faci regulat o activitate fizică vei arde grăsimile de depozit, vei dezvolta masă musculară şi vei avea un tonus psihic bun. Ţinta este să practici 21/2 ore de activitate moderată pe săptămână. Sau să faci o plimbare de 20’ în fiecare seară. Sau poţi să obţii aceleaşi beneficii practicând o activitate intensă timp de 75’. Cu cât faci mai mult sport, cu atât îţi vei putea permite să mănânci mai mult, adică să nu mai ţii "dietă" toată viaţa. Dacă vrei să înveți cum să slăbești sănătos și cum să ții kilogramele în plus departe de tine, atunci trebuie să uiți de cuvântul dietă. Indiferent de cât de lăudate sunt și cât de bine au funcționat pentru alții, pe termen lung dietele nu sunt soluția. Un astfel de regim alimentar se bazează foarte mult pe restricții, iar atunci când o să revii la obiceiurile tale de zi cu zi, kilogramele date jos o să revină și ele.

Ca să eviți această situație, mai ales că aceste scăderi și creșteri în greutate nu-i vor face bine organismului tău, trebuie să-ți schimbi stilul de a mânca pe termen lung. Cu alte cuvinte, nu trebuie să renunți la toate mâncărurile preferate, dar probabil că o să te bucuri de ele ceva mai rar ca înainte. Vrei cartofi prăjiți? Nicio problemă! Poți să mănânci, dar numai o porție pe săptămână.

Nu aștepta să ți se facă foarte foame

Dacă te întrebi cum sa Emag aparate de slabit , un truc ușor de aplicat este să mănânci atunci când îți este puțin foame sau chiar deloc. Cu alte cuvinte, nu e bine să aștepți să fii lihnit ca să te așezi la masă. Dacă faci asta, rezultatul o să fie unul singur: cu siguranță o să mănânci mai mult decât îți trebuie. Dacă mănânci când nu ești înfometat o să te saturi mai repede, iar în timp această metodă o să facă minuni pentru corpul tău.

Articole legate de Emag aparate de slabit

.